Leskist voor gemeente Heumen

Behalve de gemeente Westervoort heeft de gemeente Heumen onlangs ook onze Leskist Gemakkelijk Wonen aangeschaft. Annoesjka Wintjes, projectmanager binnen deze gemeente en onder andere trekker van  de campagne ‘Wij blijven hier wonen’ heeft vijftien tassen besteld.

Deze zijn inmiddels bij haar gearriveerd. De bedoeling is dat het project in het volgende schooljaar ingezet gaat worden op een lagere school in de gemeente om zo via kinderen inwoners bewust te maken van het nut van woningaanpassingen om zo op een prettige manier veilig te kunnen blijven wonen waar men nu leeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>