3 Op een rij

Hieronder leest u in een paar regels meer over ons. Als 3 zelfstandig ondernemers weten we elkaar regelmatig te vinden voor samenwerking rondom wonen, zorg en welzijn.

Sabine Verkroost  |  Verkroost Advies

Sabine Verkroost is bouwkundig ingenieur. Vanuit haar bedrijf Verkroost Advies geeft ze advies over de kwaliteit van wonen. Belangrijke speerpunten hierbij zijn de verbondenheid van het wonen met welzijn en zorg. Hoe ze dit doet, is te vinden op haar website: www.verkroostadvies.nl.

Iris Hulshof  |  Iris Grafisch Ontwerp

Iris Hulshof is grafisch ontwerper. Haar focus ligt op het achterliggende concept dat in de uitvoering resulteert in frisse, eigenzinnige, vaak gelaagde ontwerpen. Haar passie is beeld “vangen” en een verhaal vertellen met bijzondere fotografie, illustratie of typografie. Nieuwsgierig naar meer Iris: kijk op www.irisgrafischontwerp.nl.

Marlous Schoemaker  |  Schrijfbedrijf Marlous Schoemaker

Marlous Schoemaker is communicatiedeskundige, maar bovenal schrijver. Van onder andere artikelen, brochures, websites, lesmateriaal en nieuwsbrieven. Hierbij bouwt ze bruggen tussen zender en ontvanger waarbij ze uitgaat van de belevingswereld van de lezer. Meer lezen van Marlous? Ga naar Schrijfbedrijf Marlous Schoemaker via www.marlousschrijft.nl.